Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: Bestbay
Αριθμός Υπαλλήλων: 400~500
Ετήσιες πωλήσεις: 10 Million-50 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2008
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Πελάτες που εξυπηρετούνται: 2022 FIFA WORLD CUP QATAR, Hürriyet
Εισαγωγή

Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Το Bestbay που συσκευάζει & που τυπώνει τη Co., ΕΠΕ είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές εκτύπωσης και συσκευασίας στο mailand Κίνα. Προσφέρουμε μια υπηρεσία στάσεων της συσκευασίας εγγράφου από το σχέδιο, ερευνητική ανάπτυξη και η υπηρεσία, ειδικευμένη στους διάφορους τύπους εκτυπώσεων και συσκευασιών των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του παραθύρου δώρων χρώματος, του ξύλινου παραθύρου, βιβλία, παράθυρο εγγράφου, τσάντα εγγράφου, στέλνοντας χαρτοκιβώτιο, τυπωμένα συσκευάζοντας παράθυρα, mailer παράθυρα, καλλυντικά συσκευάζοντας παράθυρα, παράθυρα ποτών, εκτύπωση βιβλίων παιδιών, σκάει επάνω τα βιβλία, τα βιβλία εικόνων που τυπώνουν, το ζαρωμένο παράθυρο, την εκτύπωση φυλλάδιων, την εκτύπωση καταλόγων, το επί παραγγελία ημερολόγιο, τα σημειωματάρια που τυπώνουν, τις κάρτες που τυπώνουν, την εκτύπωση ετικετών, την εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικεττών, κ.λπ.

 

Με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας αυτής της βιομηχανίας, Bestbay γίνεται σταθερός συνεργάτης για πολλούς σημαντικούς πελάτες. Σημαντικές δημοφιλείς αγορές είναι οι ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδάς, Τουρκία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή Ασία και Αφρική.

 

Με τη σταθερή και αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων, η γρήγορη απάντηση, Bestbay έχει εξυπηρετήσει πολλούς σημαντικούς πελάτες. Για παράδειγμα, Bestbay είναι οι επίσημοι προμηθευτές του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΚΑΤΑΡ της FIFA του 2022. Ο προμηθευτής Hürriyet, μια από τις σημαντικότερες τουρκικές εφημερίδες, που ιδρύεται το 1948.

 

Το Bestbay έχει περισσότερους από 5,00 υπαλλήλους, καλύπτοντας έναν χώρο παραγωγής 16.000 μ ² και έχει τους περισσότερα από 20 προηγμένους σύνολα εξοπλισμούς παραγωγής και τις γραμμές παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των μηχανών εκτύπωσης όφσετ πέντε-χρώματος της Χαϋδελβέργης, μηχανές τέσσερις-χρώματος Komori Lithrone, Roland δύο, τέσσερις και μηχανές έξι-χρώματος, UV μηχανές εκτύπωσης, αυτόματες τεμαχίζοντας μηχανές, παντοδυναμία που διπλώνει τις μηχανές εγγράφου, αυτόματες κόλλα-δεσμευτικές μηχανές, τέμνουσες μηχανές εγγράφου, στρογγυλός-γωνιακή τέμνουσα μηχανή, αυτόματη τέμνουσα μηχανή ταινιών, αυτόματο κιβώτιο που κολλά τη μηχανή, που καλύπτει τη μηχανή πετρελαίου, την αυτόματη διαμορφωμένη βιβλίο μηχανή συγκέντρωσης, την αυτόματη Punching μαγνητών και να κολλήσει μηχανή, την πολυσύνθετη μηχανή ετικετών τυπωμένων υλών, κ.λπ. Με τη μεγάλη έκταση των μηχανών, Bestbay προσφέρει μια διαδικασία παραγωγής βημάτων συμπεριλαμβανομένου υψηλού η εκτύπωση ακρίβειας, η επεξεργασία επιφάνειας, που τεμαχίζεται προϊόντα, συμπίεση, κ.λπ. εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητά μας και τα περισσότερα οικονομικώς αποδοτικά.

 

Το Bestbay έχει επίσης χαλινάρι-σοφό να διαχειριστεί την ομάδα, την ομάδα σχεδίου και QC την ομάδα, και μπορεί να παρέχει τον πελάτη το επιθυμητό δείγμα τους στην πιό πρόωρη ημερομηνία, να τακτοποιήσει τη διαταγή σας σωστά, αυστηρά έλεγχος η μαζική ποιότητα παραγωγής και χρονική ανοχή, και να αφήσει την επιχείρηση πηγαίνει ομαλά.

 

Από εξοπλισμένος με όλες τις σειρές των υψηλών αποδοτικών παραγωγικών μηχανών και της αποτελεσματικής διαχείρισης παραγωγής, η κύρια παραγωγικότητά μας ως κατάλογος κατωτέρω:

 

Κιβώτιο εγγράφου: 5.000.000 PC/μήνας
Τσάντα εγγράφου: 3.000.000 PC/μήνας
Κιβώτιο δώρων: 3.000.000 PC/μήνας
Βιβλία παιδιών: 4.000.000 PC/μήνας
.....

 

Ζαρωμένο το συνήθεια κιβώτιό μας, τσάντα εγγράφου, κιβώτιο δώρων, στέλνοντας χαρτοκιβώτιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ενδυμασία, τις συσκευές, το αυτοκίνητο αρτοποιείο, την ομορφιά, το ποτό, τα καταναλωτικά προϊόντα κεριών/Aromatherapy, το καλλυντικό, την ηλεκτρονική, τα τρόφιμα, το παντοπωλείο, τον καπνό, το κρασί και τα φρούτα.

 

Λόγω των ανταγωνιστικών τιμών και της ικανοποιητικής υπηρεσίας, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην αρχή της καλύτερης πίστωσης, καλύτερη ποιότητα, για να παρέχουμε στους πελάτες τις αποδοτικές, οικονομικώς αποδοτικές λύσεις κατασκευής για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Η ικανοποίησή σας είναι ο τελικός σκοπός μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας για να καθιερώσουμε τις μακροπρόθεσμες σχέσεις της συνεργασίας. Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα!

 

 

 

Ειδοποίηση:

Όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται σε αυτόν τον ιστοχώρο με τα διάφορα εμπορικά σήματα, τα εμπορικά σήματα και το λογότυπο κ.λπ. είναι για την αναφορά μόνο, όχι για την πώληση. Τα σημάδια ή το εμπορικό σήμα είναι η ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών, δεν εξουσιοδοτούμαστε στον κατασκευαστή και πωλούμε. Εάν να έχοντας οποιαδήποτε ενδιαφέρον ή ερώτηση στα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με, θα σας εξυπηρετήσουμε επαγγελματικούς.

 

 

Ιστορία

» 2008, τα κιβώτια εγγράφου μας, επιχείρηση τσαντών εγγράφου που αρχίζει. Στη μετα-διαδικασία της εκτύπωσης, όπως το δίπλωμα, που τοποθετείται σε στρώματα των ζαρωμένων κιβωτίων και των τσαντών εγγράφου, δώρο box.etc. Στην εγχώρια αγορά.


» το 2010, μετά από 2 έτη εμπειρίας στη διαδικασία προϊόντων εγγράφου που αρχειοθετήθηκε, καταχωρήσαμε στην κυβέρνηση ως CHARGERPRINT, σχετικά προϊόντα εγγράφων που κατασκευάζουν factory.registered μια επιχείρηση του Χογκ Κογκ συγχρόνως, έναρξη για να κάνουμε διεθνείς επιχειρήσεις προϊόντων εγγράφου.


» 2011, εισαχθείσες μηχανές εκτύπωσης όφσετ πέντε-χρώματος της Χαϋδελβέργης, μηχανές τέσσερις-χρώματος Komori Lithrone, έναρξη να τυπώσει επίσης. Επανεντοπισμένος σε μια νέα διεύθυνση.


» 2012, εισαχθείσες UV μηχανές εκτύπωσης, αυτόματες τεμαχίζοντας μηχανές, παντοδυναμία που διπλώνουν τις μηχανές εγγράφου, αυτόματες κόλλα-δεσμευτικές μηχανές για να βελτιώσει την αποδοτικότητα παραγωγικότητας και να χαμηλώσει το κόστος εργασίας.


» το 2015, επέκτεινε την επιχείρησή μας στα βιβλία που τυπώνουν, εισαχθείσα αυτόματη διαμορφωμένη βιβλίο μηχανή συγκέντρωσης, στρογγυλός-γωνιακή τέμνουσα μηχανή, δεσμευτικές μηχανές, που σφραγίζουν τις μηχανές.


» το 2018, όπως το κόστος αυξήθηκε στην πόλη Shenzhen, καθιερώσαμε έναν κλάδο στην κωμόπολη Fenggang, πόλη Dongguan.


» το 2019, είναι υπερήφανο αυτός που επιλεχτήκαμε ως ένας από τους προμηθευτές του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΈΛΛΟΥ ΚΑΤΑΡ της FIFA του 2022.


» 2020, ενσωματωμένο CHARGERPRINT, που καταχωρείται ως ΟΜΆΔΑ BESTBAY.


» το 2021, από τα covid-19, η οικονομία είναι κακή σε όλο τον κόσμο, αλλά εδώ, στεμένος με σας, σας προσφέρουμε έναν υψηλό - ποιότητα με τη χαμηλότερη τιμή για να σας βοηθήσουμε να πωλήσετε περισσότερα προϊόντα. Μας ελάτε σε επαφή με για να πείτε τις απαιτήσεις σας τώρα.

 

 

 

Υπηρεσία

Ι. διαδικασία διαταγής.

 

1. Μας ελάτε σε επαφή με μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή της στιγμιαίας συνομιλίας APPs.Tell εμείς τόσο όσο και τις πληροφορίες για το προϊόν που θέλετε στη συνήθεια.

Παραδείγματος χάριν:
Κιβώτιο εγγράφου: το ύφος κιβωτίων, διάσταση κιβωτίων, τα υλικά (όπως το βάρος εγγράφου), η επιφάνεια που τελειώνουν (η UV, καυτή σφράγιση σημείων, στιλπνός/η μεταλλίνη που τοποθετείται σε στρώματα όπως, αποτυπώστε/deboss, κ.λπ.), ποσότητα, κ.λπ. Ή μας παρουσιάστε το έργο τέχνης εάν έχετε.
Τσάντα εγγράφου: η διάσταση τσαντών (μήκος, πλάτος, ύψος στο εκατ. ή ίντσα), η λήξη επιφάνειας, ποσότητα, υλικά εάν ξέρετε (artpaper ή έγγραφο της Kraft, και το βάρος του εγγράφου). Θα ήταν καλύτερο εάν έχετε το έργο τέχνης της τσάντας. Εάν όχι, προσφέρουμε την απλή υπηρεσία σχεδίου δωρεάν.
Βιβλία, σημειωματάρια, κατάλογοι, φυλλάδια που τυπώνουν: πόσες σελίδες ή φύλλα (2 σελίδες = 1 φύλλο), δεσμευτικές μέθοδοι, ποσότητα, hardcover ή μαλακή κάλυψη, λήξη επιφάνειας, κ.λπ.

 

2. Θα υπολογίσουμε το κόστος σύμφωνα με τις πληροφορίες ανωτέρω και θα το στείλουμε στον πελάτη για την αναφορά.

 

3. Διαταγή που επιβεβαιώνεται.

 

4. Εάν είναι απαραίτητο.

 

5. Ο πελάτης πληρώνει κάτω - πληρωμή.

 

6. Τα υλικά διαταγής, αρχίζουν τη μαζική παραγωγή.

 

7. Εκθέστε την πρόοδο παραγωγής.

 

8. Παραγωγή που τελειώνουν.

 

9. Επιθεώρηση πελατών εάν είναι απαραίτητο.

 

. ο πελάτης 10 πληρώνει την ισορροπία. Αποστολή που τακτοποιείται.

 

11. Οποιεσδήποτε ατέλειες, μας έρχονται σε επαφή με. Έχουμε την υποστήριξη υπηρεσιών μεταπώλησης.

 

 

ΙΙ. γενική ροή εργασίας

 

Διαφορετικό προϊόν που παράγει με τη διαφορετική ροή εργασίας. η διαδικασία που παρουσιάζεται κατωτέρω είναι μια γενική ροή εργασίας.

 

Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2
1.Raw υλικά 2.Printing 3.Cutting
Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5
4.Hot σφράγιση 5.Die-κοπή κοπή 6.V Groov
Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 7 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 8
7.Pasting 8.Semi-τελειωμένος συνέλευση προϊόντων 9.QC επιθεώρηση
Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 9 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 10  
10. συνέλευση και συσκευασία ολοκληρωμένων προϊόντων 11. Αποθήκευση  

 

Η ομάδα μας

Αντίθετα από άλλη ομάδα πωλήσεων, η ιδιαίτερα αφιερωμένη ομάδα πωλήσεών μας δεν έχει ρίξει ποτέ μακρυά από τη μετάβαση που πρόσθετο μίλι για να ικανοποιήσει και να υπερβεί τις προσδοκίες του πελάτη. Θεραπεύουμε τους πελάτες μας με την ίδιες πίστη και την αφοσίωση, κανένα θέμα το μέγεθος της επιχείρησής τους. Έχουμε επίσης QC την ομάδα για να κάνουμε την επιθεώρηση ποσότητας από την πρώτη ύλη στην παραγωγή και την παράδοση.

 

Οι όλες ομάδες μας είναι εδώ έτοιμες να προσφέρουν μας τα καλύτερα προϊόντα εγγράφου με την ανταγωνιστική τιμή και τις καλές υπηρεσίες. Μας αφήστε το μήνυμα σήμερα!

 

Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2
Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4 Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

Κίνα Bestbay Packaging And Printing Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 6

 

Έκθεση